Hur mitt hår förändrades (Augusti vs. December)

(I samarbete med Lurv)

Som ni vet har jag talat en del om hur min ätstörning och stress har påverkat mitt hår. Redan vid 14-års-åldern började jag lida av håravfall och märkte att mitt hår blev tunnare och tunnare till följd av dåliga matvanor och helt för mycket stress. Jag har sedan dess (alltså i hela 6 års tid!) testat en hel del olika medel, piller och knep för att försöka få tillbaka mitt hälsosamma och starka hår. Det har till och med funnits perioder då jag har stress-googlat på korta frisyrer för tunt hår eftersom jag har varit säker på att mitt hår inte kommer bli som förut. Men nu, efter att ha testat en hel del misslyckade metoder och dylikt, har jag hittat en produkt som är suverän:

I början av augusti började jag använda Lurv hårvårdsserum (+ roller) och efter 4 månader kan jag inte säga annat än att jag är otroligt nöjd!

Min hårvårdsrutin har nu under dessa månader bestått av att jag både morgon och kväll har använt hårvårdsserumet (samt en roller som boost på kvällen) för att få håret att växa snabbare. Man måste ha tålamod med produkten och inte förvänta sig resultat över en natt. Efter ca 2 månader började jag se en stor skillnad och nu, efter att ha använt dessa produkter i 4 månader är jag helt såld!

Ser ni vilken skillnad?!

Ni hittar produkterna från Lurv här.

Jag hade under en lång tid komplex för att ha håret i hästsvans (vilket annars är min absolut favoritfrisyr) och jag tänkte att det bara är äldre människor (och då jag) som lider av håravfall och att det är onormalt att som kvinna tappa hår redan som ung, men det är faktiskt inte sant. Det kan komma när som helst i livets olika skeden!

Vad gör jag som bonus utöver dessa produkter? Jag försöker att äta regelbundet och mångsidigt och jag minimerar all stress och alla "måsten". Och det känns verkligen som att jag har hittat en bra balans i det här och med produkterna som en (stor) boost.

Så ett varmt tips till er med tunt hår, som tappar hår fläckvis eller som känner att ni vill behöver en boost för håret: Lurv! Produkterna är även helt fria från kemikalier och animaliska produkter, endast naturliga ingredienser. Ps. Produkterna passar precis lika bra för män, så till män med håravfall, this is for you as well. :)

Min man har liksom jag, använt Lurvs produkter från början av augusti och hans resultat kan ni se här:

Ni hittar även Lurv på Facebook här

Och Instagram här

Likes

Comments

Hanna
Hanna,
Måste testa!!😍
Petra
Petra,
Verkligen stor skillnad!👏
Write a comment...
IP: 82.99.3.229

Instagram @mollies

Instagram molliesInstagram molliesInstagram molliesInstagram mollies